Dochter Linda de Mol laat zich uit over vermeende ruzie

Ruzie tussen Linda de Mol en haar dochter?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, heeft zich voor het eerst uitgelaten over de vermeende ruzie met haar moeder. Linda zou volgens geruchten weer samen zijn met Jeroen en Noa zou dat niet willen accepteren.

Noa gaat vanaf zaterdag de uitzendingen rondom de hockeyhoofdklassen op Viaplay presenteren. Een grote stap in haar carrière, en daar kan ze absoluut geen slechte publiciteit bij gebruiken.

Contact verbroken

Toen Jeroen bekende dat hij zich seksueel heeft misdragen achter de schermen bij The Voice of Holland, zou Noa woest geweest zijn en direct al het contact met haar stiefvader hebben verbroken. En dat terwijl ze vanaf het allereerste moment goed met elkaar konden opschieten.

Het zou Noa dan ook enorm storen dat haar moeder Jeroen Rietbergen weer een nieuwe kans zou willen geven, zo schreef weekblad Story. Noa zou de beweegredenen van haar moeder niet kunnen plaatsen, iets wat anderen in haar omgeving maar al te goed begrijpen.

‘Ik zou liegen als ik zeg dat het fantastisch gaat’

In gesprek met Frank Dane op Radio 538 laat Noa zich voor het eerst uit over hoe het nu met haar moeder gaat. ,,Ik zou liegen als ik zeg dat het fantastisch gaat”, laat ze los. ,,Maar het gaat in ieder geval stukken beter. Morgen gaat ze de studio weer in. Dus dat vind ik onwijs stoer en heel sterk van haar.”

Kloppen de geruchten wel?

De grote vraag luidt: klopt het wel dat er bonje is tussen moeder en dochter? In het gesprek praat Noa liefdevol over haar moeder en zegt ze dat het haar absoluut niet stoort dat ze altijd ‘de dochter van Linda de Mol’ genoemd wordt.

,,Ik heb een heel leuke familie, dus dat maakt me op zich niet zo uit”, reageert Noa. Ook laat ze weten dat haar moeder trots op haar is. ,,En dat ben ik ook op haar, dus dat is mooi.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLNOA VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck