‘Dochter Linda de Mol woest over verzoening met Jeroen’

Dochter Linda de Mol woest op verzoening met Jeroen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Linda de Mol zou momenteel aan het uitzoeken zijn of ze de relatie met Jeroen Rietbergen een nieuwe kans wil geven. Dochter Noa is net zo verbaasd hierover als de rest van Nederland. Toen Jeroen bekende zich te hebben misdragen bij The Voice, verbrak zij direct al het contact. En dat zou ze zo willen houden…

Het is ongetwijfeld het gesprek van de dag in Het Gooi: Jeroen wordt steeds vaker gespot bij de woning van Linda. Toen dat naar buiten kwam, volgde er meteen een ontkenning van Xenia Kaspers, de manager van Linda. Volgens haar is er geen sprake van een relatie.

Nieuwe kans

En dat klopt ook, zo laat een bekende van Linda weten. ,,Van een relatie is nog geen sprake. Met nadruk op nóg”, vertelt de bekende in weekblad Story. ,,Wat Linda aan haar directe omgeving heeft laten weten, is dat ze wil kijken of ze een relatie met Jeroen een nieuwe kans wil geven. Oftewel, wat is er over van hun liefde voor elkaar en is er nog genoeg vertrouwen?”

Weerstand bij dochter Noa

Maar wanneer Linda Jeroen inderdaad een nieuwe kans gaat geven, zou dat voor een hoop weerstand gaan zorgen bij dochter Noa. Story schrijft dat Noa de beweegredenen van haar moeder niet kan plaatsen, iets wat anderen in haar omgeving maar al te goed begrijpen.

Toen Jeroen bekende dat hij zich seksueel heeft misdragen achter de schermen bij The Voice of Holland, was Noa woest en verbrak ze direct al het contact met haar stiefvader. En dat terwijl ze vanaf het allereerste moment goed met elkaar konden opschieten.

Privégeluk

De allereerste ontmoeting tussen Jeroen en haar kinderen was spannend, zo vertelde Linda al eerder in het weekblad. Ze wilde niets liever dan goedkeuring krijgen van haar kinderen. Maar dit keer lijkt ze dat niet te krijgen. Althans, van Noa niet. Zoon Julian zou aan hebben gegeven geen problemen te hebben met een eventuele verzoening.

,,Hij en Jeroen hebben, juist vanwege de muziek, een speciale band”, aldus de bekende. ,,In het begin was hij echt heel boos op Jeroen, maar hij vindt ook dat iedereen een tweede kans verdient.”

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLNOA VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck