Miljuschka maakt zich zorgen om dochtertje

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Twee uur geleden post Miljuschka Witzenhausen nog een sexy bikinifoto waarbij ze met trots haar rondingen toont. En kort daarna plaatst ze zorgwekkend nieuws over haar dochtertje Felina…

Alles uit handen vallen

Miljuschka is al een lange tijd bezig met de verbouwing van haar droomboerderij. Ze is van plan om samen met haar vriend daar kookprogramma’s op te gaan nemen. Ze laat haar volgers op Instagram zien hoe druk ze is met de verbouwing. Dan laat de presentatrice alles genoodzaakt uit handen vallen.

‘M’n kleine meisje gaat slecht’

,,And then life happens. M’n kleine meisje gaat slecht’’, plaatst de tv-kokkin op Instagram. ,,De epilepsie heeft haar weer eens goed te pakken. Dus ik heb alles uit handen laten vallen. Dan maar geen af- en opgeruimd huis op tv straks’ aldus Miljuschka.

‘Grond zakte onder mijn voeten weg’

Regelmatig geeft Witzenhausen updates over haar dochter haar epileptische aanvallen en wat een impact het heeft op hun levens. Ook deelt ze haar ervaring over de eerste keer dat Felina een aanval kreeg. ,Mijn lieve kleine kindje werd overgenomen en er was niks wat ik eraan kon doen. Ik kon haar niet beschermen of het voor haar oplossen. De grond zakte onder mijn voeten weg’’ liet ze weten. ,,Het is een aandoening waar je pas de ernst van inziet als je ermee te maken krijgt. Kleine dingen kunnen en mogen niet meer, alleen door het eventuele risico op een aanval op dat moment.’’

,,Ik fungeer zo lang als het nodig is als levend matras” plaatst de presentatrice vlak na de aanval van haar dochtertje.

https://www.instagram.com/p/B1bx6kSInLT/

https://www.instagram.com/p/B1-tYwboxtF/

Tags

BIKINIDOCHTEREPILEPSIEHOLLEEDERMILJUSCHKAMILJUSCHKA WITZENHAUSENZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck