Dochter over Estelle Cruijff: ‘Ze is heel veel met zichzelf bezig’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Estelle Cruijff en haar dochter Joëlle lijken eerder vriendinnen dan moeder en dochter. Ze schelen maar negentien jaar en gaan vaak samen stappen. En hoe gezellig dat ook klinkt, heeft het ook nadelen. Volgens Joëlle is Estelle drukker met zichzelf dan met haar.

Estelle en Joëlle lijken de perfecte moeder-dochter band te hebben. Samen ondernemen ze leuke dingen en sinds kort hebben ze een eigen podcast, waar ze allebei steeds vaker hun kwetsbare kant laten zien.

Estelle vooral druk met zichzelf

Toch heeft hun band ook een keerzijde. Moeder en dochter schelen maar negentien jaar. Dat klinkt leuk en gezellig, maar volgens Joëlle is er ook een keerzijde. ,,Ze reist veel, heeft veel vrienden, is veel met zichzelf bezig: wenkbrauwen laten doen, gezichtsbehandeling…”, vertelt Joëlle in Beau Monde.

Hoewel ze zegt dat zij en haar broertje altijd op de eerste plaats zullen staan, handelt Estelle daar niet altijd naar. ,,Mama is niet iemand die thuis op je zit te wachten met thee en koekjes.”

‘Ze kan geen sorry zeggen’

Ook vindt Joëlle het lastig dat Estelle geen sorry kan zeggen wanneer ze met elkaar in de clinch liggen. ,,We botsen wel”, gaf Joëlle toe in de podcast. Estelle reageerde daarop meteen dat het wel meevalt. ,,Jij kunt geen sorry zeggen!”, riep Joëlle vervolgens. ,,Ik moest altijd naar jou toekomen van weet je wat, laten we nou maar…”

Estelle was het er niet mee eens en er ontstond een kleine discussie. ,,Ik kan wél sorry zeggen als ik ongelijk heb. Maar dat komt bijna nooit voor”. En dát is precies wat Joëlle bedoelde. ,,Dat zeg ik, er komt nooit sorry uit jouw mond! Je hebt nog nooit excuus aan mij aangeboden! Dat zinnetje heb ik je nog nooit horen zeggen.”

Tags

ESTELLE CRUIJFF

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie