Dochter Ozzy Osbourne overleefde dodelijk brand in studio

Door: DitjesDatjes
21-05-2022

Aimee Osbourne, een dochter van Ozzy en Sharon Osbourne, is afgelopen week ternauwernood ontsnapt aan een brand in een studio in Hollywood. Bij de brand kwam een persoon om het leven en raakten twee mensen gewond.

In een bericht op Instagram deelt Aimee een foto van het slachtoffer en schrijft ze gebroken te zijn door de gebeurtenissen. “Ik ben nog steeds volslagen in shock en vind het moeilijk om stil te zitten en gevoelens toe te laten over dat Avery er niet meer is”, schrijft de muzikante over het slachtoffer, de jonge artiest Avery Drift. “Als er iets was wat iemand van ons hadden kunnen doen, dan hadden we dat gedaan. Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe angstaanjagend het gisteren was.”

Aimee’s moeder Sharon schrijft op Instagram dat ze hoopt dat er in de toekomst gewerkt wordt aan de brandveiligheid van dergelijke studiocomplexen. “Ik hoop echt dat dit soort gebouwen in de toekomst beter worden gereguleerd voor brandveiligheid”, schrijft Sharon over de brand. “Dit gebouw was een creatieve hub voor muziek in Hollywood, een ruimte waar regels voor hadden moeten zijn in het geval van brand. Producenten, muzikanten, mixers en artiesten verloren ook al hun apparatuur.”

Ook bidt de Amerikaanse realityster voor de nabestaanden van het slachtoffer. “Onze gebeden gaan uit naar de familie en vrienden van de persoon die het leven heeft verloren aan deze zinloze brand.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD