Dochter Patricia Paay openhartig over verleden

Door: DitjesenDatjes
14-01-2019

De dochter van Patricia Paay, Christina Curry, doet opmerkelijke uitspraken in Utopia. Utopiaan Franny heeft in het verleden zelf een depressie gehad, en wil het thema meer onder de aandacht brengen. Christina vertelt aan haar een heftig verhaal.

Medicijnen

,,Ik heb nare ervaringen gehad met mannen, en ik heb mezelf echt laten misbruiken en gebruiken door iedereen om me heen, jarenlang. Ik dacht dat ik het niet verdiende om te bestaan.” Dat zegt Christina tegen Franny. ,,Ik weet niet of ik geloof dat je er medicijnen voor moet slikken. Spiritualiteit heeft me heel erg geholpen. Ook toen ik aan de zware medicijnen zat daarvoor, dacht ik: nu wil ik helemaal dood. Ik voelde niets meer.”

Even later zien we Christina in tranen: ,,Ik heb ook van jongs af aan gedacht ‘waarom ben ik hier eigenlijk’. Ik ben ook aangerand, en misbruikt door andere mensen. Ik heb mezelf ook laten misbruiken. Maar het is wel gewoon mogelijk weer gelukkig te worden.”

Stoornissen

De dochter van Patricia Paay en Adam Curry heeft een bewogen leven achter de rug. Niet alleen heeft ze vervelende ervaringen met mannen, maar ook heeft ze naar eigen zeggen een eetstoornis gehad. Daarnaast heeft Christina ook verteld dat ze lijdt aan asperger, een drankprobleem heeft en dat ze last heeft van angststoornissen.

Patricia reageert

Patricia Paay laat aan Privé weten dat zij niet op de hoogte was van het misbruik. Wel zegt Patricia dat dit allemaal plaats gevonden zou hebben in Los Angeles toen haar dochter nog samenwoonde met Peaches Geldof.

Meer DenD