Dochter Reese Witherspoon schittert in Parijs

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

PARIJS – Ava Phillippe, de 18-jarige dochter van Reese Witherspoon en haar ex-man Ryan Phillippe, stal afgelopen weekend de show tijdens het debutantenbal in Parijs. De look-a-like van Reese droeg een schitterende couture japon met lange mouwen van de Italiaanse ontwerper Giambattista Valli en zag eruit als een prinses.

Reese was, samen met haar echtgenoot Kim Toth en hun zoontje Tennessee James, meegereisd naar The Peninsula Hotel in Parijs om haar dochter te zien debuteren op deze bijzondere avond. Ava opende het bal met de 19-jarige Maharaja van Jaipur Padmanabh Singh uit India, die tevens een goede vriend is van prins William, met wie hij weleens polo speelt. Het paar danste op de muziek van de film Lalaland.

Sinds 1992 worden dochters uit ‘notabele’ families tijdens deze avond voorgesteld en de laatste jaren zijn daar ook vaak dochters van beroemdheden bij geweest. Zo werden Scout en Tallulah Willis, dochters van Bruce Willis and Demi Moore, Sophia Rose Stallone en Lily Collins in voorgaande jaren uitgenodigd. De avond is gebaseerd op de traditionele debutantenbals.

Reese maakte veel foto’s gedurende de avond en straalde van trots toen ze haar dochter zag. De Oscarwinnares maakte er een gezellig uitje van met haar familie, en at Franse frietjes met haar zoon in een brasserie.

 

BuzzE

 

 

Tags

PARIJSREESE WITHERSPOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck