Dochter René le Blanc: ‘Hij is de grootste leugenaar die ik ken’

Rene de Wit
Door: Eva Steins
21-12-2020

René le Blanc kennen we als de grote ster van het programma ‘Ik Geloof in Mij’. Hij profileert zichzelf als de ‘Nederlandse Engelbert Humperdinck’ en heeft de ambitie om de grootste van Nederland te worden. Maar achter zijn opkomende succes schuilt een grote pijn: zijn oudste twee kinderen willen geen contact meer met hem. Zijn dochter onthult waarom…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Fans van de SBS-ster René le Blanc schrokken toen hij onthulde dat hij zijn oudste kinderen niet spreekt. In een interview met Privé deed hij een boekje open over het leed.

„Dat moest wel een keer ter sprake komen, maar het is pijnlijk allemaal. Zeker met de feestdagen is het moeilijk een plek te geven. Wat niet veel mensen weten, is dat ik drie kinderen heb. Laat ik er eerlijk over zijn: met de oudste twee heb ik geen contact.”

Reden

Als het aan René ligt, leggen hij en zijn kinderen hun vete gauw bij. Maar daar denken zijn oudste kinderen anders over.

,,Het is hun keuze om het zo te laten zijn zoals het is. Ze weten waar ik woon. Ze zijn van harte welkom.”

René onthult geen idee te hebben waarom zijn oudste kinderen weigeren contact met hem te hebben. ,,Hoe dit komt, weet ik niet. Misschien heeft het met hun moeder te maken. Ik heb me erbij neergelegd. Wie weet bellen ze op een dag omdat ze willen langskomen. De deur staat altijd wagenwijd open.’”

Moeder

De suggestie dat de ruzie met de moeder van de kinderen te maken heeft, schiet bij oudste dochter Charrelle in het verkeerde keelgat. Op haar beurt doet zij een boekje open in Privé over de ruzie met haar vader.

„Dit heeft helemaal niets met mijn moeder te maken, maar met hém. Ik zal iedereen de details besparen, maar ik kan een boek schrijven over deze man”, aldus Charrelle. Ze heeft geen goed woord over voor haar vader.

,,Hij is de grootste leugenaar die ik ken. Mijn moeder heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik walg ervan dat hij durft te zeggen dat we geen contact meer hebben vanwege mijn moeder. Dat komt maar door één iemand en dat is René zelf. Hij heeft drie kinderen bij drie verschillende vrouwen, ik denk dat jullie daar zelf wel een conclusie uit kunnen trekken.”

Meer DenD