Dochter van Marco en Leontine openhartig over scheiding

Borsato
Door: Lies Jansen
16-02-2020

De scheiding van Nederlandse zanger Marco Borsato en voormalig actrice Leontine Ruiters houdt Nederland al een tijdje bezig. Zo zouden de twee al langer rommelige tijden hebben gekend. Ook gaan de verhalen dat Leontine, Marco zou hebben betrapt op vreemdgaan. Nu vertelt dochter Jada over de scheiding.

‘Elke nare tijd kan alleen maar mooier worden’

De 17-jarige Jada laat aan Shownieuws weten: “Ik vind dat elke nare tijd eigenlijk alleen maar mooier kan worden. Het zal je heel veel opleveren, veel meer dan je verliest. (…) In zware tijden kom je erachter wie je vrienden zijn en daarbij zorgt het ook dat je met familie weer bij elkaar komt, om elkaar een stevige knuffel te geven. Dan besef je allemaal wel hoe belangrijk je voor elkaar bent. Het is nooit leuk, maar ik kan het allemaal wel een plekje geven. Het is oké.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘De hele familie houdt zich staande’

,,Met mij is het goed, ja we houden ons allemaal staande”, legt Jada uit.
En ook over de vele media berichtgeving weet de jonge Jada wijze woorden uit te spreken: ,,Mensen mogen vinden wat ze vinden, denken wat ze denken, als je zelf maar gewoon dicht bij jezelf blijft. Jij weet zelf wat de waarheid is en dat ik het allerbelangrijkste, vind ik.”

Goed nieuws voor Jada?!

Voor Jada bracht deze week ook goed nieuws. Ze tekende bij een groot artiestbureau. Een carrièrepad waarbij ze haar ouders achteraan lijkt te gaan.

Meer DenD