Dochter van Poetin gaat voor enorme winst op Nederlandse appartementen

Maria Poetin
Door: Lies Jansen
14-07-2020

Maria Poetin en haar Nederlandse man Jorit Faassen hebben twee luxeappartementen in Voorschoten te koop gezet. De oudste dochter van de Russische president Vladimir Poetin lijkt over een bijzonder staaltje ‘vastgoed-kennis’ te beschikken. Beide woningen zijn enorm gestegen in waarde. De winst die het stel kan maken zal oplopen tot boven een miljoen euro. BekendeBuren publiceerde de huizenprijzen. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Huis 1: The penthouse

Een van de appartementen is een waar penthouse. Zij kochten deze in 2009 voor een bedrag van €238.000. ‘The penthouse’ staat nu te koop voor net geen miljoen euro. Om precies te zijn vraagt het Russische-koppel €979.000. Een bijzondere hoeveelheid winst. Voor deze prijs krijg je een penthouse van net iets meer dan 200 vierkante meter, drie kamers, twee badkamers, dakterras met uitzicht en parkeerplaatsen. 

Huis 2: Luxeappartement

Naast ‘the penthouse’ hebben ze ook een luxeappartement te koop gezet. Wederom in Voorschoten. Ook hier hebben ze de hoop gevestigd op een aangename winst. In 2011 kochten zij dit appartement voor €157.500 en staat het nu te koop voor precies €649.000. Voor dit bedrag krijg je een appartement van 137 vierkante meter, twee slaapkamers, twee badkamers, een kook-/ spoeleiland, balkon en wederom een parkeergarage.

Totale winst

Mochten beide woningen inderdaad voor deze vraagprijzen worden verkocht, dan zouden ze een totale winst van meer dan een miljoen maken. Het stel zal 1.232.500 euro rijker worden. 

Meer DenD