Dochter Wolter Kroes mag niet optreden met vader

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Als het aan de twintigjarige Pamela ligt, gaat ze haar vader achterna. De dochter van Wolter Kroes droomt namelijk ook van een leven in de spotlights. Daarom zit ze op de Muziek-en Theateracademie in Tilburg. Helaas betekent dat voor haar dat ze ook dat ze andere dromen achter zich moet laten.

Smeekbeden

Samen met haar vader op het podium staan is één keer gebeurd. Dat was eind 2018 in Carré, toen ze samen ‘Breken van de lijn’ zongen. Hoewel ze beiden dolgraag nog een keer met z’n tweetjes een nummer zingen voor een groot publiek, zit dat er voorlopig niet in. De opleiding van Pamela vindt namelijk dat optreden met haar vader in AFAS Live niet past binnen haar opleiding. ,,Ze zijn daar heel streng in. Voor één keer zagen ze het door de vingers, maar een tweede keer zit er echt niet in, ondanks al onze smeekbeden”, zegt Wolter tegen weekblad Privé.

Tegenvaller

,,Daar baal ik ontzettend van, juist omdat het op zaterdagavond in AFAS is en mijn kinderen er deze keer bij kunnen zijn, is het zonder meer een tegenvaller.” De zanger is bang dat hij van het optreden met Pamela in Carré niet genoeg genoten heeft. ,,Maar de schoolleiding is onverbiddelijk.”

Gelukkig staat Wolter Kroes op 30 maart niet alleen in AFAS Live. Onder andere George Baker, Xander de Buisonjé en Thomas Berge zijn te gast in zijn show.

Tags

DOCHTEROPTREDENPAMELAWOLTER KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck