Dochters Andy van der Meijde: ‘Je bent een leugenaar!’

Dochters halen uit naar vader Andy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Purple en Isabella, de dochters van Andy van der Meijde, hebben keihard uitgehaald naar hun vader. Andy zei niets liever te willen dan zijn dochters weer te zien, maar volgens de meiden is daar niets van waar. ,,Je bent een leugenaar!”

Diana, de ex-vrouw van Andy, heeft in een interview met weekblad Story een boekje opengedaan over de bekoelde band met zijn twee dochters. Volgens Diana doet Andy tegenover de buitenwereld alsof het contact met Purple en Isabella goed is, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is.

‘Ik heb het goed met die meiden voor’

Maar Andy zei dat hij zich helemaal niet herkent in dit verhaal. ,,Ik heb het goed met die meiden voor. Ooit zal er een dag komen dat ze uit zichzelf contact opnemen met mij”, aldus Andy in Story. In zijn boek ‘ANDY!’ liet hij zelfs weten niets liever te willen dan zijn dochters weer zien.

De maat is vol

Voor Purple en Isabella is de maat nu vol. In een bericht op Instagram vertelt Purple hun kant van het verhaal. ,,Je bent nooit een vader geweest, stop met doen alsof je voor ons zorgt, want je hebt nooit iets anders gedaan dan pijn, woede en verdriet veroorzaken”, aldus Purple die ook voor haar zus Isabella spreekt.

,,Ik weet niet hoe het mogelijk is dat iedereen aan jouw kant staat, je laat ons eruit zien alsof we alleen maar geld willen. Maar echt alles wat we wilden was een vader die ons plezier liet maken, lachen en alle dingen deed die een echte vader doet.”

‘Leugenaar!’

Purple is boos omdat haar vader zijn belofte nooit is nagekomen. ,,Na een jaar dat je me schreef, beloofde je me dat je zou komen en dat je vader zou worden. Ik wist al dat je niet zou komen omdat je een leugenaar bent en een belofte niet kan houden, maar ik had nog een beetje hoop”, schrijft ze.

Op haar verjaardag wachtte Purple op een telefoontje, maar die bleef uit. ,,Niets, zelfs geen bericht. En zeg niet dat je geen tijd hebt, want een vader moet altijd tijd vinden voor zijn kinderen. We zijn jouw bloed!”

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEDOCHTERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck