Doek valt voor Madonna….letterlijk

Madonna
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Al tientallen jaren zit Madonna in het artiestenvak en staat ze op het podium, maar toch kan ook haar iets nieuws overkomen. Tijdens een optreden van haar Madame X-Tournee in The Palladium in Londen, viel het doek eerder dan haar show klaar was.

Geluidsapparatuur uit en lichten aan

Volgens het theater overschreed de Queen of Pop de avondklok en moest haar optreden dus al afgelopen zijn. Vijf minuten na elf uur liet het theater, terwijl Madonna nog een nummer aan het zingen was, het doek vallen. Negen ton zou het gordijn wegen en dus werd het nog een gevaarlijke situatie met al die mensen op het podium. ,,Gelukkig hielden ze het halverwege tegen en raakte niemand gewond. Heel veel dank aan het aanwezige publiek dat bleef zitten en ons nooit verliet”, zegt Madonna in een video op haar Instagram.

In de video is het desbetreffende fragment te zien. De zangeres en haar dansers lijken zich maar weinig aan te trekken van het vallende doek, want nadat het doek naar beneden kwam gingen ze gewoon weer het podium op om het laatste nummer te zingen. En dat terwijl de geluidsapparatuur uit was en de lichten in de zaal aan. Een uniek moment voor alle fans, die luid meezongen met Madonna.

https://www.instagram.com/p/B8OPQ-7B1Ml/

 

Tags

MADONNAOPTREDENPUBLIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck