Dokter Deen’s Jelle de Jong weer single

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Dokter Deen-acteur Jelle de Jong (30) is weer alleen. De vertolker van Robbert van Buuren in de populaire tv-serie op MAX en de Russische circusartieste Yulia hebben in gezamenlijk overleg besloten hun relatie te beëindigen.

,,Het was onmogelijk om de agenda’s op elkaar af te stemmen”, zegt Jelle. ,,We zijn nog goed met elkaar bevriend, maar zijn kort geleden weer onze eigen weg gegaan.”

Stiefvader

Jelle en Yulia leerden elkaar eerder dit jaar kennen door hun gemeenschappelijke vriend Hans Klok. Yulia is acht jaar ouder dan Jelle en zij had uit een eerdere relatie een zoon. Dat maakte Jelle in een klap meteen stiefvader.

,,Waar ik kan, volg ik haar en stap ik in een vliegtuig”, zei hij eerder in een interview. ,,En waar zij kan, stapt zij in een vliegtuig. Ze werkt veel in Europa, dus dan is het altijd wel in een paar uur te bereizen. Dan zorgen we dat we elkaar veel zien en daarnaast skypen we veel. En nu zijn we bijvoorbeeld weer twee maanden bij elkaar in Amsterdam. Dat is heel fijn.”

Verdrietig

Maar na die periode moesten de twee toch concluderen dat er te weinig tijd voor elkaar overbleef. ,,Het is natuurlijk altijd verdrietig, maar we gaan nog altijd goed met elkaar om”, reageert Jelle. ,,We gunnen elkaar het beste. Op dit moment laten de agenda’s het niet toe elkaar vaker te zien. Misschien dat de kaarten er op een later moment anders bij liggen waardoor onze kansen vergroten.”

Theater

Jelle heeft onlangs de laatste opnamen van Dokter Deen voltooid. Komend theaterseizoen staat hij op de planken met onder anderen Huub Stapel, Frederik Brom en Jörgen Raymann. Zij zijn te zien in het stuk Vastgoed B.V. dat op 9 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam in première gaat.

Tags

DELAMARDOKTER DEENJELLE DE JONGSTIEFVADERTHEATERVASTGOED BV

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck