Dolle boel in studio van Humberto Tan

Humberto Tan danst
Door: Jos La Grande
30-03-2022

Het leek wel op carnaval bij de talkshow van Humberto Tan, die de zieke Eva al een paar dagen vervangt. Dinsdagavond was het met Tino Martin, die een nieuwe uitvoering van het Hazes-nummer Uit mijn bol live ten gehore bracht, een dolle boel in de vaak saaie tv-studio.

De gasten en het publiek konden niet meer op hun stoelen bijven zitten. Kris Kross Amsterdam, rapper Donnie en zanger Tino Martin werkten voor deze gelegenheid samen en scoren meteen ook een hit.

Er zijn volop speculaties waarom het zo lang duurt dat Eva Jinek weer hersteld is van haar medische problemen. Humberto Tan’s aanpak is veel lichtvoetiger dan die van Jinek en dat resulteerde erin dat het publiek en de talkshow-gasten niet langer op hun stoelen bleven zitten.

Ook Humberto Tan maakte er al dansend een feest van.

Overigens zijn de kijkcijfers van Jinek niet om over naar huis te schrijven. Het RTL-programma ondervindt grote concurrentie van VI van Wilfred Genee op SBS en van De Avond van Lubach die consequent een miljoen kijkers dagelijks weet te scoren.

Jinek staat onder druk, omdat ook Op1 goed scoort en in de vooravond zijn het Khalid & Sophie die dagelijks ook tussen de 600.000 en 700.000 kijkers scoren. Aan Humberto zal het niet liggen: bij hem is het feest in studio.

Lees het verhaal over de talkshow-oorlog in Hilversum in de nieuwe DenD.

Meer DenD