Dolly Parton met mondkapje op studio in voor kerstalbum

Door: DitjesDatjes
12-08-2020

Dolly Parton moest door de coronacrisis behoorlijk improviseren om toch haar kerstalbum op te kunnen nemen. Omdat ze met haar 74 jaar in de risicogroep zit, moesten er maatregelen worden getroffen om de risico’s zo klein mogelijk te maken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“We werkten in een kleine kring met mondkapjes op en handschoenen aan”, zegt Dolly tegen Billboard. “Er waren bovendien maar een paar mensen in de studio toen ik aan het zingen was.”

Voor het album, Dolly’s eerste kerstalbum in dertig jaar tijd, nam de zangeres onder meer duetten op met Miley Cyrus, Michael BublĂ©, Billy Ray Cyrus en Jimmy Fallon. Het voorwerk was volgens haar voor een aantal nummers al voor de crisis begon gedaan. Alleen de vocalen moesten nog, maar die zijn allemaal los van elkaar opgenomen. “We zijn heel slim geweest en heel voorzichtig omdat we onszelf wilden beschermen en ik ben al wat ouder. Ik wil het niet oplopen.”

Voor het kerstalbum maakte Dolly onder meer een nieuwe versie van de Mariah Carey-klassieker All I Want For Christmas Is You.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD