Dolly Parton viert 75e verjaardag en komt met speciale wens

Door: DitjesDatjes
19-01-2021

Dolly Parton heeft dinsdag op haar 75e verjaardag iedereen opgeroepen groots te dromen en echt actie te ondernemen. “Vandaag, 19 januari, gaan we de liefde terugvinden”, is op de site van Parton te lezen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Nou, er is weer een jaar verstreken. En wat voor jaar is het geweest”, zegt de countryzangeres. “Net als iedereen is het vandaag mijn beurt voor een door Covid bedekte verjaardag. Daarom heb ik een verjaardagswens die ik met jullie wil delen”, aldus de Amerikaanse.

“We kunnen niet alleen hopen op een mooie dag, daar moeten we ook aan werken.” Dolly Parton roept haar fans daarom op iets te doen wat je niet dagelijks doet. “Als je wilt doneren, doe dat dan. Als je vrijwilliger wilt zijn, meld je dan aan. En als je een hondje wilt, ren dan naar het asiel om daar op zoek te gaan naar je nieuwe maatje. De keuzes zijn grenzeloos”, aldus Parton.

De zangeres zelf kiest op haar verjaardag voor het “rustige pad” en viert haar verjaardag met de mensen die ze liefheeft. “Liefde is besmettelijker dan een virus. Dus laat jezelf van je beste kant zien en laat anderen geïnspireerd raken.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD