Domien Verschuuren breekt verloving

Door: DitjesDatjes
03-09-2018

Domien Verschuuren heeft dubbel afscheid genomen: de dj en zijn verloofde Caroline zijn uit elkaar. Domien, die afgelopen vrijdag afscheid nam van NPO 3FM, en Carolinen hebben besloten om hun relatie na elf jaar te verbreken.

,,Helemaal kut en super verwarrend”, schrijft Domien, die volgende maand aan de slag gaat bij Qmusic, op Instagram. ,,De afgelopen weken waren heftig en verdrietig, maar tegelijkertijd intiem en fijn. We koesteren ontelbaar veel fijne momenten en kijken terug op een heel gelukkige tijd.”

‘Caatje, luf joe’

De keuze om met elkaar te stoppen hebben Domien en Caroline “samen en met respect voor elkaar” gemaakt. “Er is geen ruzie, enkel liefde voor de elf jaar die we samen hebben gehad. We zijn beiden toe aan een nieuw hoofdstuk. We hopen dat iedereen begrip heeft voor ons verdriet en ons de tijd en privacy gunt die we nodig hebben.” Hij eindigt het persoonlijke relaas met een ontroerend: ,,Caatje, luf joe”

Domien vroeg Caroline vorig jaar augustus ten huwelijk tijdens een vakantie in Toscane. Eerder dit jaar lieten de twee weten dat ze hun bruiloft hadden uitgesteld naar 2019.

 

 

 

Meer DenD