Domien vertelt reden canceling trouwerij

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Na tien jaar lief en leed gedeeld te hebben gingen Domien Verschuren en zijn vriendin Caroline van Zijl uit elkaar. Ze ontmoette elkaar in hun tienerjaren en waren onafscheidelijk. Toch is het uiteindelijk misgelopen. De radio-dj vertelt nu wat er is gebeurd.

Rotperiode

In de zomer van 2017 ging Domien voor Caroline op zijn knieën in Toscane. In 2018 moest het ja-woord plaatsvinden, maar de dj maakte bekend dat het huwelijk werd uitgesteld. ‘Van uitstel komt geen afstel’, beweerde hij toen. Helaas had hij hier geen gelijk in. In september lieten de twee namelijk weten uit elkaar te gaan.
,,We hebben een rotperiode achter de rug die niet van vandaag op morgen ontstond, maar waar we wel over aan het praten waren, vertelt Domien aan weekblad Privé. ,,Ik ken genoeg mensen die al honderd jaar bij elkaar zijn, maar nog steeds de leukste versie van zichzelf zijn bij de ander. Maar tussen Caroline en mij was dat een beetje verdwenen.”

Daten

Waarom dat precies is gebeurd weet Domien niet. ,,Dat is lastig uit te leggen. We zijn beiden volwassener, zelfverzekerder in het werk dat we doen, dat heeft ons veranderd.” De twee hebben lang gesproken over hun huwelijk en zijn uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat het beter is om uit elkaar te gaan. ,,Dat heeft ervoor gezorgd dat we nog steeds goede vrienden zijn en elkaar ook nog regelmatig zien.” De dj zegt dat hij het niet uitsluit dat ze misschien ooit weer bij elkaar komen. ,,Maar de kans dat het niet gebeurt, is net zo groot.”

Zowel Domien als Caroline zijn dus weer vrijgezel en zijn actief op zoek naar een andere partner. ,,Soms vertellen we elkaar ook wel over dates die we gehad hebben. Ik gun haar al het geluk van de wereld.”

Tags

BREAK-UPDOMIEN VERSCHURENRADIO DJSCHEIDENTROUWENUIT ELKAARVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck