Domper voor Meilandjes? €250.000 minder voor chateau

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Eindelijk. Na driekwart jaar is het de familie Meiland gelukt het Franse chateau, dat ze zelf hebben opgeknapt én beroemd hebben gemaakt in hun realityprogramma, te verkopen. Nier voor het bedrag dat ze in eerste instantie hoopte, maar voor   €250.000 minder.

Vervallen

In Jinek vertelde Erica Meiland gisteravond dat de handtekening op de voorlopige koopovereenkomst getekend is. Helemaal zeker van de koop zijn ze dus nog niet, want de koper kan er nog altijd onderhoud. Erica is opgelucht, maar ziet ook in dat de koop nog niet definitief is. ,,Ik vind dat het echt is als we het echt verkocht is”, zei ze.

Vorig jaar juni vroeg de familie nog  €1.25 miljoen euro voor het kasteel. Al snel vertelde kenners in de media dat het een enorm bedrag is voor een chateau dat achter het behang, volgens hun, nog steeds een bouwval is. Hoewel het kasteel er beter uitziet dan voor de renovatie van de familie Meiland, denken kenners dat onder meer de leidingen en het elektriciteitswerk nog steeds onder de maat is. Al snel werd de prijs voor het kasteel verlaagd naar  €998.000. Daarvoor zou het nu ook verkocht zijn.

Vergunningen

De familie verhuisde na hun Frankrijk-avontuur naar Hengelo, waar ze inmiddels ook weer weg zijn doordat de vergunningen niet goed geregeld waren. De manier waarop ze wilde wonen, met dochter Maxime in een eigen woonruimte, mocht niet. Nu woont de familie weer in Noordwijk, waar ze vandaan komen.

Tags

CLAIRE MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDGELDKASTEELMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMONTANA MEILANDNOORDWIJKPRIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck