Domper voor Natasja Froger: tv-comeback geschrapt

Natasje uitgekotst bij de tv-producenten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat RTL Natasja Froger vorig jaar de deur wees leek ze haar comeback te maken bij SBS6 met haar oude tv-hit Bonje met de buren. Maar na maanden zoeken blijken er onvoldoende geschikte aanmeldingen te zijn om met de opnames te beginnen. En daarmee is er een streep gezet door de tv-comeback van Natasja.

Talpa heeft de plannen voor een nieuwe reeks Bonje met de buren op de lange baan geschoven, omdat er na maanden zoeken onvoldoende geschikte aanmeldingen zijn om met de opnames te beginnen.

‘Komt nooit op de buis’

Kijkcijfer-expert Tina Nijkamp vermoedt echter dat het programma er nooit gaat komen. ,,Het lijkt ook wel heel erg op Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, daar zitten ook veel cases in met buren, dus het zou me niet verbazen als het niet op de buis komt”, schreef ze op Instagram.

Domper voor Natasja

Natasja maakte vanaf 2010 bij RTL vier seizoenen van Bonje met de buren met John Williams. In een reactie aan Shownieuws laat ze weten het jammer te vinden dat het programma niet terugkeert. „Maar het is wat het is. Er komt vast wel weer wat nieuws. Ik ben ook met andere leuke dingen bezig, maar daar kan ik nog niets over zeggen.”

Tags

NATASJA FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck