Domper voor OG3NE-Lisa: ‘Zit nog langer aan vader vast’

Door: Charlotte Wijnen
19-08-2022

OG3NE-zangeres Lisa heeft haar huis, dat grenst aan de woning van haar vader, te koop gezet. Lisa wil zo snel mogelijk verhuizen omdat zij en haar zussen overhoop liggen met hun vader. Maar helaas laat de verhuizing lang op zich wachten: er is namelijk nog steeds geen koper gevonden.

Jarenlang hadden Lisa en haar vader een doorgang in de tuin zodat ze gemakkelijk van het ene huis naar het andere huis konden lopen. Maar een tijdje geleden is deze doorgang dichtgemaakt omdat hun band zeer bekoeld is geraakt.

775.000 euro

Uiteindelijk heeft Lisa er zelfs voor gekozen om haar woning te koop te zetten. Het optrekje, dat zich bevindt in het plaatsje Waspik, staat te koop voor een vraagprijs van 775.000 euro. Zelf kocht ze de villa in 2020 voor 250.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van één miljoen euro, meldt BekendeBuren.

LEES OOK:

Contact zussen OG3NE en vader al lang niet goed: ‘Doorgang weggehaald’

Koop niet doorgegaan

Een geïnteresseerde koper bracht al na een paar weken een bod uit, maar nu blijkt dat de koop niet is doorgegaan. Het is niet bekend wat de reden daarvan is.

Waarom het gezin plotseling niet meer op één lijn ligt willen de zussen niet zeggen, maar er wordt vermoed dat het te maken heeft met de nieuwe relatie van hun vader. Kort nadat de moeder van de zussen in 2017 overleed, vond hij al snel de liefde bij een 20-jarige OG3NE-fan.

Bekijk HIER de woning van Lisa

TAGS

Meer DenD