Domper voor Olcay en Ruud

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De realitysoap van Olcay en Ruud op NPO1 blijkt een grote flop! De serie kan rekenen op een hoop kritiek van kijkers en critici.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen geven met hun docuserie een inkijkje in hun leven en relatie. De eerste aflevering trekt maar 586 duizend mensen en daarmee belanden ze op de allerlaatste plek in de kijkcijfer top 15. „Kijkers hadden het gisteren meteen wel door, maar de cijfers van SKO bevestigen het nu: Ruud en Olcay zorgen voor een lelijke dip op NPO 1. Dit zullen er zéker niet meer worden”, zegt Rob Goossens, de tv-deskundige van RTL Boulevard.

Reactie Olcay

Niet alleen Rob Goossens vindt de serie een flop, ook Tina Nijkamp heeft geen goed woord over voor Ruud & Olcay: „Is dit nou verrassend, deze lage score? Niet echt, al was het zeer veel gepromoot en heeft het een goede instroom. Maar het programma heeft niet een BN’er met een fanbase en er zijn te weinig side characters. Dat is de voorwaarde voor een realityserie om succesvol te zijn.” Olcay heeft zich voor de eerste aflevering al uitgesproken over hoe ze zich zou voelen als de serie geen succes zou worden. „Ik zou wel echt balen als het niet goed bekeken zou worden. Sorry, we zijn hier sinds november mee bezig. Ik heb dan toch een soort ambitieniveau. Ik zou het heel erg vinden als mensen het niet leuk zouden vinden en ik zou het ook heel erg vinden als mensen er niet naar zouden kijken. Daar ben ik gewoon eerlijk over”, zei ze tegen De Telegraaf. Of de tweede aflevering het misschien beter gaat doen, weten we volgende week.

Tags

OLCAY GULSENREALITYRUUD DE WILD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie