Domper voor WIDM-fans: ‘Alles ligt stil’

Door: Jessie Baltus
19-04-2020

De opnames van Wie is de Mol? vinden normaal gesproken rondom de maand mei plaats. Vanwege de coronacrisis ligt dit nu helemaal stil, vertelt Rik van de Westelaken. Wat betekent dit voor het 21ste seizoen van WIDM?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Vrede met het lot’

De kans dat de opnames van WIDM doorgaan in de komende maanden lijkt erg klein, schrijft De Telegraaf. Presentator Rik van de Westelaken vertelt in het NPO Radio 1-programma Proost dat alle voorbereidingen rondom WIDM stil liggen. ,,We zijn natuurlijk bezig met een nieuwe editie maar alles ligt stil op dit moment”, vertelde Van de Westelaken zaterdagavond in Proost. „Dus ook voor ons is het nu vrede hebben met het lot.”

Lichtpuntje

Gelukkig voor de WIDM-fans wordt later dit jaar nog een extra editie getoond vanwege hete 20-jarig bestaan van Wie is de Mol? ,,De extra editie, het cadeau van ons aan de kijker, is gelukkig al opgenomen. Daar zijn we nu druk mee bezig om dat klaar te maken voor uitzending,” vertelt de presentator. Wanneer deze extra reeks uitzendingen op tv zijn, wordt later bekendgemaakt.

Meer DenD