Donald Trump tegen dikkerd: ga naar huis en ga sporten

Door: Jos La Grande
16-08-2019

Wie de toespraak van de Amerikaanse president Donald Trump onderbreekt, weet dat er maar een straf op staat: je wordt verwijderd uit de zaal. Gisteravond ging Trump nog iets verder. Een anti-Trump bezoeker, die vanaf de tribune liet horen dat hij het niet eens was met de president, werd ook nog even door de eerste

Wie de toespraak van de Amerikaanse president Donald Trump onderbreekt, weet dat er maar een straf op staat: je wordt verwijderd uit de zaal.

Gisteravond ging Trump nog iets verder.

Een anti-Trump bezoeker, die vanaf de tribune liet horen dat hij het niet eens was met de president, werd ook nog even door de eerste burger van de Verenigde Staten weggezet als iemand die te dik is.

,,Deze man heeft een serieus probleem met zijn gewicht. Ga naar huis en ga sporten…”, was het advies van Trump in Manchester, in de staat New Hampshire.

Volgens Trump had de rest van zijn gehoor geen last van obesitas, zoals de verwijderde demonstrant. Overigens valt dat laatste te betwijfelen. De Verenigde Staten heeft een groot probleem met overgewicht. Niet in de laatste plaats door de populariteit van fast food en de ongezond grote porties die men eet.

De president kreeg de lachers niet op zijn hand door zijn opmerking.

Alles uit de DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen