Donny Roelvink begint met wandeltocht aan herstel na ongeval

Door: DitjesDatjes
20-06-2022

Donny Roelvink is maandag vol goede moed begonnen aan zijn revalidatie na het ongeluk dat hij vorige week had. De influencer raakte maandagavond gewond bij het opnemen van een fitnessfilmpje voor zijn Instagramaccount. Hij werd overreden door een Hummer en liep daarbij een klaplong en vijf gebroken ribben op.

Vanuit zijn geparkeerde auto filmt Donny zichzelf terwijl hij uitlegt wat hij precies gaat doen. “Normaal begin ik maandag heel gemotiveerd in de gym, maar dat zit er voorlopig even niet in”, zegt de 24-jarige refererend aan zijn verwondingen. “Wat ik wel kan doen is wandelen, dat heeft de fysio tegen me gezegd. Ik kan gewoon aan m’n conditie werken.”

De influencer is daarom in het Amsterdamse Bos samen met zijn moeder gaan wandelen. “Zijn we ook even in de buitenlucht, even een frisse neus halen”, lacht Donny, wiens neus door het ongeluk met een grote pleister is beplakt. Na afloop van de wandeling liet de zoon van zanger Dries Roelvink zien dat hij in anderhalf uur tijd ruim 5 kilometer met zijn moeder heeft gelopen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD