Donny Roelvink en vriendin bespreken kinderwens

Donny Roelvink|DonnyRoelvinkJaniceBlok
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Donny Roelvink (23) en zijn vriendin Janice Blok (29) zijn al een tijd samen en trokken onlangs bij elkaar in. Wordt het binnenkort huisje, boompje én beestje voor het stel? Zij geven een – vrij uiteenlopend – antwoord op deze vraag…

De relatie tussen Donny en Janice kende geen hele soepele start. Zo gaf Janice aan RTL Boulevard toe dat zij twijfels had. ,,Ik twijfelde aan het begin heel erg”, vertelde zij. De grote beer op de weg was voor haar het leeftijdsverschil. Donny was 21 toen ze elkaar leerden kennen, zij 28. Donny zag er geen probleem in.

,,Toen zei hij gewoon: ‘Oké, laat het mij maar weten als je niet meer twijfelt.'” Janice liet Donny nog een tijdje in het duister tasten. ,,Uiteindelijk heb je mijn ouders ontmoet en dat ging ook allemaal goed. Toen heb ik gezegd: ‘Ik wil het proberen.'” 

Kinderen

Aan Shownieuws laten Donny en Janice vol trots hun nieuwe huis zien. Als de rondleiding tot een einde gekomen is, laat Janice weten dat er nog een grote wens is van haar die zij het liefst zo snel mogelijk wil laten uitkomen.

,,Ik wil gewoon heel graag kindjes, maar dat is helemaal aan hem. Ik wacht”, onthult zij. Als het aan Donny ligt wachten ze nog even met voortplanten. ,,We zijn net samen gaan wonen, we zijn anderhalf jaar officieel samen..”

,,Ja dus je wilt het nog niet.” onderbreekt Janice hem. Donny laat weten dat hij het wel wilt, maar dat dit niet het beste moment is. ,,Als het moment er is dan zal het vanzelf komen.”

Daarover heeft Janice een duidelijke mening. ,,Ik denk dat het moment er nooit is eigenlijk. Er is altijd wel wat. Dan ga je op vakantie, dan heb je weer een huis, dan moet je weer een nieuwe baan, en dan is het corona. Er is altijd wel iets, je bent er nooit klaar voor. Je moet het gewoon willen en gewoon doen, en dan zie je het vanzelf wel.”

Duidelijk dat Janice liever vandaag dan morgen aan kinderen begint. Ze geeft Donny een ultimatum mee. ,,Voor mij is dat nu, maar dat is over één, twee en maximaal drie jaar ook goed.”

LEES OOK:

Geen gezamenlijke kerst voor ruziënde Donny en Dave Roelvink

Tags

DONNY ROELVINKJANICE BLOKSAMENWONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck