Donny Roelvink houdt nieuwe vriendin buiten schijnwerpers

Donny Roelvink houdt nieuwe vriendin buiten schijnwerpers.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Het leven lacht Donny Roelvink na een moeilijke tijd weer toe. In de podcast ‘Pauls Huisfeest’ onthult Donny namelijk dat hij een nieuwe relatie heeft.

Niet alleen broer Dave is gelukkig in de liefde. In de podcast van Paul Barewijk, waar Donny en Dave samen te gast zijn, vertelt Donny dat hij op dit moment ook in een gelukkige relatie zit. Wanneer Paul Donny vraagt naar zijn relatiestatus geeft Roelvink toe dat hij van de markt af is.

Duidelijk besluit

,,Ik heb iemand thuis. Daarom ben ik ook niet zo wild bezig. Ik geniet gewoon heel erg van thuis zijn en ik heb een heel lieve meid thuis zitten nu”, vertelt Donny. Wel heeft hij een duidelijk besluit genomen. In de podcast legt hij uit dat hij – in tegenstelling tot zijn voorgaande relaties – zijn vriendin nu buiten de schijnwerpers houdt. ,,Die hoeft deze keer niet in beeld. Die gekkigheid ga ik niet nog een keer doen. Dat heeft me allemaal geen positieve dingen opgeleverd. Ik laat haar nu gewoon anoniem. Ik ben heel blij zo.”

Goedkeuring

Donny, die eind vorig jaar de diagnose teelbalkanker kreeg, heeft al goedkeuring gekregen van zijn oudere broer Dave. ,,Het vriendinnetje dat hij nu heeft, daar ben ik heel blij mee, het is echt een lieve schat. Je wil natuurlijk het beste voor je broertje. Hij heeft meerdere vriendinnetjes gehad. Maar ik zie bij dit meisje dat ze nergens op uit is”, vertelt Dave. Bij sommige van zijn vriendinnetjes dacht Dave dat wel te zien. ,,Dat heb ik hem toen ook weleens gezegd en daar hebben we weleens bonje over gehad. Ik ben heel eerlijk en ik kan heel hard zijn daarin.”

Tags

DONNY ROELVINKLIEFDENIEUWE RELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck