Donny Roelvink is geraakt en zet het recht: ‘Het is geen paaltje!’

Donny zet het recht
Door: Charlotte Wijnen
12-01-2022

Donny Roelvink is diep gekwetst. Toen hij in een workout-video trots liet zien hoe hij over een ‘paaltje’ heen sprong, viel het op dat hij te laag sprong om over het paaltje heen te komen. Het leek er sterk op dat hij zijn workout faket, maar dit blijkt niet zo te zijn. ,,Ik sprong er wél overheen!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Donny Roelvink faket workout’

Net als bijna iedere avond ging Donny Roelvink ook gisteren de deur uit om wat sportoefeningen te doen. Maar wanneer hij bij hetzelfde ‘paaltje’ aankomt als bij zijn vorige workout, wil hij toch iets kwijt. ,,Jongens, normaal skip ik dit. Maar hier hebben ze me echt geraakt: ‘Donny Roelvink faket workout”’, zegt de gekwetste Donny in Instagram Stories waarbij hij het artikel van DenD bijvoegt.

Het leek er namelijk sterk op dat Donny zijn workout faket. In zijn vorige video liet hij zien hoe hij over een paaltje heen sprong, maar het viel op dat hij te laag sprong om er ook daadwerkelijk overheen te springen.

We moeten ons excuseren!

Maar gisteren besloot Donny dat recht te zetten. Hij filmt het ‘paaltje’ uit zijn vorige workout. ,,Het was geen paaltje!”, zegt hij boos. ,,Kijk, hier lijkt het op een paaltje. Maar het is een hek. En ik sprong er wél overheen!”

Hij besluit zijn camera op een andere plek neer te zetten zodat we deze keer kunnen zien dat hij er wel overheen springt. ,,Ik ga het jullie laten zien ook. Ik kan het wél. Kijk maar!”

Donny vindt dan ook dat we ons moeten excuseren. ,,Het internet is een leugen jongens.”

Meer DenD