Donny Roelvink is weer single!

Door: DitjesDatjes
30-04-2019

Het is uit tussen Donny Roelvink en Amije. Dat vertelt de zoon van Dries op Instagram. De geruchten gingen al even rond, maar toen aan hem gevraagd was of ze echt uit elkaar zijn ontkende Donny dat. Nu geeft hij het toch toe.

Rare verhalen

,,Ik ben echt verbaasd van mezelf dat ik dit doe, want dit is eigenlijk iets wat ik normaal nooit zou doen. Maar ik doe dit omdat ik het één keer duidelijk gezegd wil hebben en ik geen zin heb in rare verhalen of onduidelijkheden”, begint Donny zijn lange post op Instagram.

Het enige wat hij verder kwijt wil is dat de breuk tussen hem en Amije verder niemand aangaat, en hij dus hier ook niets meer over gaat vertellen. Ook wil hij dus niet uitleggen waarom ze na een paar jaar een relatie te hebben gehad uit elkaar zijn.

 

Meer DenD