Donny Roelvink over breuk met broer Dave: ‘Geen contact’

Boers Roelvink
Door: Lois Kuhfus
23-09-2020

De gebroeders Roelvink hebben sinds de zomer flinke mot met elkaar. Voor het eerst spreekt Donny zich uit over de breuk met zijn oudere broer Dave en laat hij weten dat de twee nog steeds geen contact hebben.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Slaande ruzie

Vader Dries Roelvink maakte in RTL Boulevard bekend dat de broers knallende ruzie zouden hebben. Volgers merkten op dat de broers, die normaal enorm hecht zijn, elkaar hadden ontvolgd op Instagram. Dries liet weten dat de broers beide korte lontjes hebben en dat dit was gebotst:

,,Ik denk dat ze allebei te veel testosteron hebben. Ze zijn nogal opvliegerig en er is weleens wat onenigheid over Instagram-dingetjes. In mijn ogen zijn het de lulligste dingen en dan denk ik: jongens, kom nou eens zitten en dan is het weer over.”

Hun vader deed hard z’n best om de broers weer bij elkaar te brengen, maar tevergeefs: Donny en Dave hebben nog steeds geen contact met elkaar.

LEES OOK:

Gloednieuw gebit Dave Roelvink nu alweer kapot

‘We hebben ons eigen leven’

Donny spreekt zich voor het eerst uit over de ruzie. Hij laat weten er niet heel rouwig om te zijn: ,,Ik ben wat ouder, ga samenwonen, heb gewoon mijn eigen leventje, en dat heeft Dave ook. Misschien is dat ook wel de reden dat je er wat makkelijker mee omgaat.”

Over de reden van de ruzie wil Donny niks kwijt, wel geeft hij aan dat zijn broer en hij elkaar niet meer spreken: ,,Het klopt dat we de laatste tijd niet veel met elkaar samen zijn.” Hij vertelt aan Weekend dat de ruzie een ingewikkelde reden heeft: ,,Het is een heel lang verhaal, en daar wil ik niet over uitweiden omdat het tussen mij en hem is.”

Donny hoop dat hij zijn broer ooit weer in de armen kan sluiten, maar ziet dit voorlopig niet gebeuren: ,,We hebben ieder ons eigen leven. Ik ga ervan uit dat het ooit wel weer een keer goedkomt.”

Dries

Het moet voor Dries enorm moeilijk zijn om te zien dat zijn twee zoons, die voorheen enorm hecht waren, elkaar nu hebben verwijderd uit hun leven. Donny geeft aan dat hij niet wilt dat zijn vader zich bemoeit met hun ruzie: ,,We kunnen dat prima zelf. Daar moet mijn vader zich ook lekker niet mee bemoeien, hij moet ook helemaal geen kant kiezen.”

Meer DenD