‘Donny Roelvink weg bij Janice door DIT filmpje’

Donny was niet blij met filmpje Janice
Door: Charlotte Wijnen
29-09-2021

Er gaan vele geruchten rond over de relatie tussen Donny Roelvink en Janice Blok. Zo zou Donny haar uit huis hebben gezet en is zij meerdere keren in Rotterdam gespot waar haar ouders wonen. En het zou allemaal zijn ontstaan door déze video…

Wat is er aan de hand?

Het was velen al opgevallen dat er iets aan de hand is tussen Donny en Janice. De laatste tijd worden ze niet meer samen gezien en onlangs plaatste Donny in zijn Instagram Stories dat zijn moeder de was voor hem doet.

De grote vraag luidde meteen: wat is er aan de hand tussen het stel? Volgens showbizzkanaal Juice Channel heeft het te maken met een video die Janice op TikTok plaatste.

LEES OOK:

Relatiebreuk met Janice? Donny Roelvink schakelt hulp moeder in

Donny woest

Samen met een vriendin maakte Janice een ‘bijzonder’ uitje naar de supermarkt. Beide gebruikten hierbij seksspeeltjes en zelf kwamen ze niet meer bij van het lachen. Maar Donny kon hier echter niet om lachen. Toen hij erachter kwam dat het filmpje online stond, barstte de bom en zou hij woest zijn geweest.

Ook meldt Juice Channel dat Janice door meerdere mensen gespot is in de wijk waar haar ouders wonen in Rotterdam. Geruchten gaan de ronde dat Donny haar uit huis heeft gezet en Janice weer bij haar ouders woont.

Meer DenD