Dood brengt gezinnen in Over Mijn Lijk bij elkaar: samen op vakantie

Gezinnen Over Mijn Lijk samen op vakantie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In het programma Over Mijn Lijk volgt Tim Hofman deelnemers die ongeneeslijk ziek zijn. Het is een zwaar en heftig programma en elke aflevering zorgt weer voor tranen bij de kijkers. Toch lijken de deelnemers veel steun te hebben gehad aan Over Mijn Lijk: het heeft zelfs twee gezinnen samengebracht.

Een gezin stichten was een grote wens van het pasgetrouwde stel Roy en Annick, maar door de hersentumor van Roy is het nog maar de vraag hoe lang hij van het ouderschap kan genieten. ,,In het beste geval is het kindje 10 voordat papa er niet meer is”, zei hij in gesprek met Tim Hofman.

Gezinnen hebben goede band met elkaar

Inmiddels is het kleine jongetje geboren en heeft hij de naam Scott gekregen. Het gezin probeert daarom zo veel mogelijk te genieten van de mooie momenten die ze samen nog hebben.

Via Over Mijn Lijk leerden Roy en Annick het koppel Patrick en Tibby kennen. Patrick kreeg vlak voor zijn emigratie naar Aruba last krampen en een versnelde stoelgang. Hij bleek een zeldzame vorm van darmkanker te hebben. Toch bleef hij niet wachten op de dood: hij bleef motorrijden en snowboarden en deed daarnaast alles voor zijn zoontje Norwin. Helaas werd de kanker hem op 26 oktober 2020 fataal.

Tibby bleef alleen achter met hun zoontje. Toch staat ze er niet helemaal alleen voor: door het programma heeft ze een goede band opgebouwd met Roy en Annick, die na de dood van Patrick alleen nog maar sterker geworden lijkt. Momenteel zijn ze zelfs samen op een mini-vakantie naar de Beekse Bergen.

Tags

OVER MIJN LIJKTIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck