‘Door dit dieet raakte Adele tientallen kilos kwijt’

Adele
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Adele is onherkenbaar nadat ze tientallen kilo’s is afgevallen. De zangeres, die ooit stevig was, heeft nu een slank lichaam. Volgens sommige mensen zelfs iets té slank, maar anderen prijzen haar de hemel in. De grote vraag is: hoe is ze die kilo’s kwijtgeraakt?

Goed voorbeeld voor zoon

US Weekly schreef in juli 2019 dat Adele flink aan het sporten was. Drie keer per week zou ze met een personal trainer de sportschool induiken. ,,Ze heeft sessies van 60 minuten, waarin ze cardio, circuit training en pilates doet”, zei een bron tegen het nieuwsmedium. ,,Ze wil een goed voorbeeld zijn voor haar zoon. Ze focused zich dan ook meer op dat ze zich goed voelt en op de voordelen voor haar gezondheid, dan op het afvallen.”

Groente, fruit en rode wijn

Uiteraard heeft ze ook haar eetpatroon aangepast. Ze zou het ‘sirtfood dieet’ hebben gevolgd. Dat houdt in dat er veel producten met weinig calorieën worden gegeten, waaronder veel fruit en groentesapjes. Daarnaast worden er maar weinig producten gegeten die afkomstig zijn van dieren. Heel soms mogen mensen pure chocola en een glas rode wijn. De zangeres laat niet alleen de hamburgers staan, maar ook de kopjes thee. Ze dronk namelijk soms tien koppen per dag, allemaal met twee suikerklontjes en dat tikt natuurlijk behoorlijk aan.

 

https://www.instagram.com/p/B6bUG27gnWs/

 

Tags

ADELEAFVALLENDIEETDUNGEWICHTKILO'SONHERKENBAARSLANK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck