Door kwade Trump film ‘The Hunt’ geschrapt

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Al eerder werd de reclamecampagne voor de moordfilm ‘The Hunt’ stopgezet door Filmstudio Universal. Er ontstond grote ophef over de verhaallijn. Naar aanleiding van gewelddadige schietpartijen in Amerikaanse steden Dayton, Gilroy en El Paso én een boze president Donald Trump, besluit Universal de film toch helemaal niet uit te brengen. Maar in Nederland waarschijnlijk wel…

Superrijken die jagen op Trump-fans

Volgens The Hollywood Reporter gaat de satirische film over het jagen van rijke mensen op ’deplorables’, de naam die Trump-fans gebruiken voor zichzelf. In de spannende thriller is te zien dat een grote groep vreemdelingen ontwaken op een open plek niet wetende hoe zij daar terecht zijn gekomen. Ze komen erachter dat ze zijn geselecteerd voor het elitespel ‘The Hunt’. In het gebied rond het afgelegen Manor House gaat een groep superrijken jagen op de Trump-fans.

Woedende president

President Donald Trump noemde de film niet bij naam maar Tweette het volgende: „Het liberale Hollywood is racistisch op het hoogste niveau, en heeft veel woede en haat! Ze noemen zichzelf graag ’Elite’, maar ze zijn geen elite. Het is zelfs zo dat de mensen waar ze zich tegen afzetten eigenlijk de elite zijn. De film die uitkomt bestaat alleen om chaos en woede uit te lokken. Ze creëren hun eigen geweld, en geven anderen de schuld. Zij zijn de daadwerkelijke racisten, en ze zijn slecht voor ons land!.”

Een woordvoeder meldt: ,,Hoewel we de makers steunen en van plan zijn om met moedige artiesten zoals hen te blijven samenwerken, is het geen goed moment om de film uit te brengen.”

Wél te zien in Nederland

De film The Hunt verschijnt op 26 september waarschijnlijk wél gewoon in de Nederlandse bioscopen. In de Verenigde Staten zal de moordfilm voorlopig nog op zich wachten. Deze beslissing komt van distributeur Universal samen met regisseur Craig Zobel en de scenaristen Damon Lindelog en Nick Cuse.

 

https://www.youtube.com/watch?v=x8IifEu67yU

Tags

AMERIKADONALD TRUMPFILMHORRORSCHIETPARTIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck