‘Dotan dwong tiener uit de kast te komen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het tij leek eindelijk te keren voor Dotan. Steeds meer Nederlanders hebben de zanger het trollenleger vergeven, luisteren naar zijn nieuwe album en zagen gisteren van een foto van hem en zijn vriend. Maar zijn slechte imago zou zo weer kunnen terugkeren, want een ‘slachtoffer’ van de zanger heeft een nieuw verhaal verteld.

Geaardheid

Nog maar kort geleden kwam Dotan uit de kast. Hij maakte bekend homoseksueel te zijn, en gisteren deelde hij een foto van hem en zijn vriend. Jaren geleden was hij ook al met geaardheid bezig, maar niet met die van zichzelf. Youtuber Ramin Rezai beweert namelijk dat Dotan via een nep-account hem ervan probeerde te overtuigen uit de kast te komen. Volgens de vlogger werd hij online aangesproken door ene Nathalie van platenlabel EMI. ,,Nathalie vroeg of ik ene Dotan niet kon helpen, een opkomende zanger, die niet goed wist hoe hij online moest doorbreken. Als ik hem zou helpen, beloofde Nathalie mij een carrière in Amerika”, zegt Renzai tegen weekblad Story. Daarna zegt Nathalie, die volgens Renzai eigenlijk Dotan is, dat het beter zou zijn als hij homoseksueel is omdat tieners dan meer interesse in hem hebben. Als Renzai ontkent homoseksueel te zijn zegt Nathalie: ,,Het straalt er wel aan alle kanten van af lieve schat. Ik haal dat nergens vandaan, gewoon aan hoe je overkomt. Is dat nooit eerder tegen je gezegd of aan je gevraagd?

Onzeker

Renzai, die inmiddels uit de kast is, heeft erg veel last gehad van het gesprek met ‘Nathalie’. ,,Dotan heeft mij gewoon verteld dat ik uit de kast moest komen, omdat ik dan interessanter zou zijn, maar bleef zelf in de kast, omdat dat van zijn platenlabel zou moeten?! Ik ben jarenlang onzeker geweest door hetgeen Dotan me aan gedaan heeft.

Het is overigens niet bewezen dat Dotan inderdaad achter het account van Nathalie zat.

 

Tags

DOTANGEAARDHEIDHOMOSEKSUEELIMAGOTROLLENTROLLENLEGERVLOGGERVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck