Dotan en vriend denken aan adoptie

Dotan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De carrière van Dotan gaat langzaam weer beter, en ook zijn liefdesleven is beter dan ooit. Samen met zijn Amerikaanse vriend Grant denkt hij aan de toekomst, waar ook kinderen in voorkomen.

Ander levenspad door adoptie

Dotan heeft één volle broer, Noam, maar ook heeft zijn vader met een andere vrouw dan zijn moeder twee kinderen. Eén daarvan is geadopteerd. Daardoor is Dotan zelf ook geïnteresseerd geraakt in het adoptieproces. ,,Er zijn veel mogelijkheden tegenwoordig”, zegt hij over zijn kinderwens in Viva. ,,Adoptie lijkt me een mooie manier: kinderen die een heel ander levenspad zouden bewandelen, geef je toch een kans. Dat heb ik kunnen zien aan mijn geadopteerde zusje.”

De zanger laat weten nu nog niet toe te zijn aan een gezinnetje stichten, maar wel denkt hij zeker te zijn van de liefde tussen hem en Grant. ,,Ik keek hem aan en voor het eerst in mijn leven dacht ik: ‘dit is het’. De twee wonen in Amsterdam en in Los Angeles. Ze pendelen heen en weer. Voor Dotan geen probleem, want hij moet toch regelmatig in Los Angeles zijn omdat hij daar met producers werkt. ,,Het grootste deel van de tijd zijn we in Nederland, misschien vestigen we ons uiteindelijk hier.”

Tags

ADOPTIEBROERDOTANKINDERENMOEDERPARTNERTHERAPIEVERLIEFDVRIENDZANGERZUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck