Dotan krijgt nieuwe stiefvader

Dotan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Patty Harpenau, de moeder van Dotan, is verloofd. Dit laat de schrijfster uitgebreid weten aan haar vrienden op sociale media. Ze heeft, na twee keer ten huwelijk gevraagd te zijn,  dan éindelijk ‘ja’ geantwoord. De gelukkige is Michiel Kuethe, CEO van een organisatie gericht op crisismanagement & -communicatie.

Excuses

,,Na vijf jaar buurschap, waarin we eerst de beste vrienden zijn geworden, waarin ik in alle eerlijkheid mijn uiterste best heb gedaan om (lees humor) alle excuses te bedenken om het niet te doen is er eigenlijk maar één reden om wel Ja te zeggen en die reden is liefde” plaatst Patty Harpenau op haar Facebook-pagina.

Eerder gevraagd

De kunstschilderes laat weten al een keer eerder gevraagd te zijn. ,,Hij vroeg het al vijf jaar geleden, ik mompelde iets terug, hij vroeg het opnieuw en ik bedacht een leuke grap als smoes” aldus Patty. Op een poëtische wijze laat de schrijfster weten wat ze ervan vindt: ,,Tja.. het is een liefde van later of wellicht wel een liefde van eerder, en het voelt als bloesem in de herfst.”

‘Ring is een hondenpenning’

“Bloedzenuwachtig” was Harpenau bij het uitzoeken van de ringen. Dit deed het liefdeskoppel in een chique juwelier in Amsterdam. ,,Goh, Patty en Michiel willen jullie ook de namen gegraveerd hebben?” wordt er aan het stel gevraagd. En Dotan’s moeder lacht de vraag weg met een grap. ,,Natuurlijk kon ik het niet laten om te vragen of er ruimte genoeg was voor een 06 nummer want ja zo’n ring is best wel een soort van hondenpenning toch?”

Klein maar fijn

24 december is de grote dag. Op kerstavond zullen Patty en haar Michiel in het huwelijksbootje stappen. Dit laat de moeder van Dotan weten aan Libelle. De trouwdag zelf pakt het stel niet groots aan. Wel laat ze weten later dit nog eens even goed te vieren met alle vrienden en familie.

,,Schat, ik ben niet je eerste man maar wel de laatste.” zegt Michiel tegen Patty, om het moment toch nog romantisch te kunnen maken. En dat vindt ze toch wel heel dapper.

Tags

DOTANPATTY HARPENAUTROUWENVERLIEFDVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck