Doutzen Kroes alleen op vakantie

Door: DitjesenDatjes
10-08-2018

Doutzen Kroes zit met haar twee kinderen in Portugal. Sunnery James is in geen velden of wegen te bekennen, want hij zit op Ibiza. Volgens Story vraagt hun omgeving zich af waarom het stel niet samen op vakantie is.

Ibiza

Sunnery James staat deze zomer te draaien op Ibizia. Zijn vrouw, topmodel Doutzen Kroes is alleen met hun kinderen Phyllon (7) en Myllena (4) in Portugal. Dat is bijzonder, want afgelopen jaren was ze altijd op Ibiza bij haar man. Waarom is ze daar nu niet?
In Grazia vertelt Doutze dat augustus haar maand vakantie is, en dat dat juist de periode is dat Sunnery het ontzettend druk heeft. Hij heeft zeventien optredens door heel Europa en staat elk weekend in een club op Ibiza.

Vrienden van het stel zijn verbaasd dat Doutzen ervoor heeft gekozen alleen op vakantie te gaan. Maar Doutze heeft er een goede reden voor: aan de Portugese kust krijgt ze écht het vakantiegevoel. Ze loopt dan de hele dag op blote voeten en hoeft de hele dag niets te doen.

De twee zien elkaar niet veel, want ze hebben allebei een drukke carrière. Dat Doutzen nu ervoor kiest om weken weg te blijven van Sunnery is opmerkelijk. Eerder gingen er geruchten dat het huwelijk tussen de twee BN’ers in de problemen zou zijn, vooral omdat Sunnery niet trouw zou zijn aan zijn vrouw.

Meer DenD