Doutzen Kroes door het stof na bizarre video

Doutzen Kroes onder vuur|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Doutzen Kroes ligt opnieuw zwaar onder vuur op social media. Het model heeft een bizarre video gedeeld en krijgt daar een hoop kritiek op. ,,Doutzen is definitief de weg kwijt.”

Doutzen spreekt zich opnieuw uit over coronavirus

Doutzen deelde afgelopen weekend een video in haar Instagram Stories. ‘De grootste misdaad in de wereldgeschiedenis’, zo begint de video. Al snel komt er een vrouw in beeld met een flesje in haar handen dat duidelijk het coronavaccin is. ‘Dit systeem wordt geleid door satanisten’, verschijnt er onder het beeld.

,,Een disclaimer voor je dit bekijkt, dit zou nep kunnen zijn. Ik weet het niet zeker, maar het is informatie waarvan ik denk dat je die zou moeten horen tijdens een experiment. En ik vraag me ook af waarom deze mensen zich zo zouden uitspreken, ze hebben alles te verliezen”, schrijft Doutzen bij de video.

7 miljoen volgers

De post doet veel stof opwaaien en op Twitter gaat het helemaal los. ,,Doutzen Kroes weet niet helemaal zeker of dit waar is, maar toch vindt ze het heel belangrijk om dit onder de aandacht te brengen van haar 7 miljoen volgers”, zo schrijft iemand.

Een ander vindt dat Doutzen zich niet moet uitspreken over zaken die gaan over de wetenschap. ,,Blijf nou maar alleen doen waar je goed in bent: mooi kijken voor de foto! En laat de wetenschap over aan hen die daar goed in zijn: wetenschappers! Onzin verkopen waarvan je niet eens zeker weet of het wel waar is aan jouw 7 miljoen volgers is nogal belachelijk!”

‘Definitief de weg kwijt’

Ook Sander Schimmelpenninck reageert op de video. ,,Deze waanzin begint wijdverspreid te raken bij Nederlandse vrouwen, en niet eens alleen hele domme”, schrijft de presentator op Twitter. Volgens hem lezen deze dames geen krant en kijken ze niet naar het nieuws. ,,Krijg je als je doet alsof gevoelens net zo belangrijk zijn als feiten.” Veel Twitteraars zijn het met hem eens. ,,Doutzen Kroes is de weg definitief kwijt”, luidt een reactie.

Tags

CORONACORONAVACCINCORONAVIRUSDOUTZEN KROESONDER VUURSANDER SCHIMMELPENNINCK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck