Doutzen Kroes Gooische vrouw geworden

Doutzen Kroes woont in Huizen
Door: Lola van Leeuwen
09-09-2021

De enorme villa van Doutzen Kroes is zo goed als klaar, laat weekblad Weekend weten. Het miljoenen pand is gelegen in het Gooische Huizen en staat alleen op haar naam en niet op die van manlief Sunnery…

Al sinds 5 maart is er radiostilte op Doutzen haar Instagram. Wellicht omdat het topmodel druk bezig is met het afmaken van haar gigantische Gooische villa die ze kocht in 2018. Zo’n 3750 m2 aan grond, midden in het bos en een hypotheek van 2,5 miljoen.

Platgegooid

Doutzen had grootse plannen met haar nieuwe woning en dat blijkt. De verouderde villa die op het stuk grond stond is platgegooid waar een moderne en duurzame woning in de plaats kwam. Inclusief heel veel zonnepanelen.

De begane grond is ruim 230 vierkante meter. Daar komt ook nog het souterrain bij van 180 vierkante meter waar de muziekstudio voor DJ Sunnery James is gemaakt. In de giga villa bevindt zich een sportruimte, masterbedroom met eigen badkamer, nog twee slaapkamers, een badkamer, een wasruimte en een familiekamer. Niet te vergeten twee inloopkasten een gastenverblijf, enorme keuken, kantoor met bibliotheek en een ‘greenhouse”: een kas waar het gezin hun eigen groenteboer kan zijn.

Ingetrokken

Ondanks dat er nog veel werklieden bezig zijn met graafmachines, zijn Doutzen, haar man Sunnery en kids Phyllon en Myllena al in de supermoderne woning ingetrokken.

Gezien de radiostilte roept de locatie vraagtekens op bij velen én omdat voormalig Victoria’s Secret model een echte Friezin is. Weekend vindt ,,als zij zich helemaal had willen afzonderen van de showbizz, had ze daar ook een royale villa kunnen laten optrekken. Dan was ze zeker geweest van weinig aandacht voor haar persoon, maar dat is misschien ook weer niet de bedoeling.”

Bekijk hier de villa in de oude staat.

Meer DenD