Doutzen Kroes opnieuw onder vuur na aanvragen coronasteun

Doutzen Kroes WEER onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Doutzen Kroes verzet zich fanatiek tegen de coronamaatregelen en laat dit online ook flink merken. Toch vroeg het model met haar bedrijf wel vijf keer overheidssteun aan. Ze ontving in totaal duizenden euro’s aan coronasteun en dat valt bij veel mensen verkeerd.

19.000 euro

Doutzen Kroes vroeg met haar bedrijf AHAU Gele Zon B.V. in Huizen en Amsterdam vijf keer overheidssteun aan, zo meldt Quote. Deze steun is bedoeld voor bedrijven die in coronatijd minder omzet draaien en toch hun personeel kunnen betalen.

In totaal kreeg het bedrijf van Doutzen bijna 19.000 euro. En dat terwijl Doutzen volgens Quote zelf een vermogen heeft van zo’n 29 miljoen euro.

‘Toch even mee teren op de samenleving?’

Doutzen, die zich sinds het begin van de pandemie behoorlijk kritisch uit over de coronamaatregelen, blijkt dus wel coronasteun te hebben aangevraagd. Onbegrijpelijk, vinden veel mensen. Op Twitter wordt het model meermaals ‘hypocriet’ genoemd. ,,Dat is best bijzonder voor iemand die ‘virusontkenner’ is en geld zat heeft. Toch even mee teren op de samenleving?”, schrijft iemand.

Tags

CORONACORONAVIRUSDOUTZEN KROESONDER VUUR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck