Doutzen Kroes slaat nieuwe weg in: ‘Keert terug naar Friesland’

Doutzen vertrekt uit het Gooi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Doutzen Kroes onthulde vorige week dat ze een punt zet achter haar modellencarrière. Het was een grote inkomstenbron van haar, maar niet haar grootste. Naast model, is Doutzen namelijk ook grootgrondbezitter. Haar meeste bezittingen liggen nog altijd in Friesland, de provincie waar ze opgroeide. Keert ze nu haar modellencarrière over is weer terug?

Doutzen brak op jonge leeftijd door als model, maar dacht in het begin al aan haar toekomst. Ze was één van de eerste bekende Nederlanders die investeerde in huizen. Vooral in Friesland heeft Doutzen veel grond gekocht.

Veel grond in Friesland

De afgelopen jaren kocht en verkocht ze aan de lopende band. Naast verschillende panden in Amsterdam en Purmerend te hebben, is Doutzen ook nog altijd bezig met de provincie waar ze opgroeide.

In 2009 kochten zij en haar man Sunnery vier stukken grond van 25, 120, 170 en 2000 vierkante meter in Eastermar, een dorp in Friesland. Later werden daar in hetzelfde dorp nog twee graslanden en twee natuurtuinen aan toegevoegd, zo meldt weekblad Privé.

‘Altijd het boerenmeisje gebleven’

Wat het stel met deze stukjes land van plan is weten omwonenden niet, maar met de meeste bezittingen in Eastemar valt echter te concluderen dat Doutzen nog steeds verbonden is aan Friesland, zo schrijft Privé.

En dat lijkt samen te vallen met de uitspraak die ze deed over het stoppen als model. ,,Ik ben altijd het boerenmeisje gebleven, dat dacht: als dit niet lukt, ga ik gewoon terug naar Friesland”, zei Doutzen. Keert ze dan tóch weer terug naar de plek waar ze opgroeide?

Tags

DOUTZENDOUTZEN KROESSUNNERY JAMES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie