Doutzen kritisch over corona-aanpak!

Doutzen Kroes
Door: Lies Jansen
23-07-2020

Een bericht op het Instagramaccount van Doutzen Kroes is viraal gegaan. In deze post deelt ze haar gedachten over het coronavirus. Urenlange research leverde een hoop vragen op bij Doutzen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Verenigd of verdeeld?

,,Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen en ik begrijp het niet”, aldus Doutzen. ,,Mijn vragen zijn: willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?”

Verkeerde motieven

Doutzen vervolgt: ,,Is het gemakkelijker om een ​​door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons? En met ‘zij’ heb ik het over de media, de farmaceutische industrie, onze regeringen en alle grote bedrijven die heel andere belangen hebben dan de onze, zo lijkt het.”

Belangenconflict?

Doutzen schrijft over de media dat ze het raar vindt dat zes bedrijven (bijna) alle media bezitten. ,,Is dat niet een belangenconflict? En hoe werken de systemen waar we allemaal in zitten? Wie profiteert ervan? Ik heb altijd vragen gesteld, ik ben geboren in een familie die nooit gewoon volgde.”

Meer DenD