Doutzen post naaktfoto

Doutzen Kroes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Doutzen Kroes postte onlangs nog een filmpje op Youtube waarin ze vertelt dat ze duidelijk kan zien dat ze ouder wordt. Maar schamen voor haar lichaam doet ze zich absoluut niet. Dat blijkt uit een recente Instagramfoto waarop ze wel héél veel huid laat zien.

 Telefoon steelt aandacht

Het supermodel maakt een selfie in de spiegel. Ze zich gebukt en heeft alleen een paar kniehoge leren laarzen aan. Volgens vinden het fantastisch, maar de meeste reageren niet op haar lichaam, maar op haar telefoonhoesje! Dat is namelijk een olifant. ,,Jouw telefoon steelt alle aandacht”, schrijft iemand als reactie. ,,Waar heb je dat hoesje vandaan?”, en ,,Je olifantenhoesje in fantastisch!”, reageren anderen.

Al die positieve reacties zal Doutzen leuk vinden, want ze weet ook goed wat het is om bakken kritiek te krijgen. Eerder dit jaar werd er volop gereageerd op een foto die ze postte op Instagram, want volgens velen zou het model veel te dun zijn. Ook op een andere foto, waarop haar wenkbrauwen gebleekt zijn, kreeg ze veel kritiek. Volgers vonden haar op een zombie lijken en mensen schrokken van haar uiterlijk.

Doutzen reageert bijna nooit op al die kritiek en gaat gewoon door met foto’s en video’s posten die zij leuk vindt.

https://www.instagram.com/p/B9GkJwMBS9t/

 

Tags

BLOOTDOUTZEN KROESNAAKTNAAKTFOTO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie