‘Douwe Bob aangehouden na conflict met bezorger boodschappen’

Douwe Bob aangehouden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Je zou denken dat Douwe Bob momenteel al genoeg aan zijn hoofd heeft, maar dat weerhield hem er gisteren niet van om zich te ‘misdragen’ op straat. Volgens Yvonne Coldeweijer is de zanger gisteren aangehouden vanwege een incident met een bezorger.

Douwe Bob zou gisteren aangehouden zijn op het Azartplein in Amsterdam. ,,Volgens een spion was er een incident waarna de politie is gebeld”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Agressieve houding’

Wat er precies is gebeurd is niet bekend, maar er zou een bezorger bij hebben gestaan van Getir, een onderneming die boodschappen bezorgt. Ook zou het incident zijn gezien door een aantal omstanders. ,,Vier man politie kwamen met twee auto’s ter plaatse. Douwe had een agressieve houding, wilde niet meewerken en daarom is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau.”

Coldeweijer besloot contact op te nemen met Politie Eenheid Amsterdam. ,,Zij kunnen bevestigen dat een 29-jarige man gisteravond op Azartplein is aangehouden voor het niet willen tonen van een identiteitsbewijs. Dezelfde avond is de man weer heengezonden.”

Woonboot

Of het om Douwe Bob gaat is nergens bevestigd, maar de zanger is net als de aangehouden man 29 jaar oud. Daarbij is het bekend dat Douwe een woonboot heeft en is er verder niet veel te doen op het plein. Vermoedelijk wilde de zanger vanuit huis wat boodschappen laten bezorgen waarna hij in conflict raakte.

Tags

aangehoudenDouwe Bobopgepakt

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie