Douwe Bob bijna uit Boerderij van Dorst gezet: ‘Onbeschoft en dronken’

Douwe Bob was onhandelbaar op de set
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er is een hoop ophef ontstaan na de aflevering van Boerderij van Dorst met Katja Schuurman en Douwe Bob. We zijn nog amper bekomen van het gerucht dat Katja en Douwe het ‘erg gezellig’ met elkaar zouden hebben gehad, of het volgende gerucht gaat alweer rond. Douwe zou zich ernstig hebben misdragen op de boerderij van Raven, waarop de zanger er bijna uit werd gezet.

Alcohol vloeide rijkelijk

De alcohol op de boerderij van Raven van Dorst vloeide rijkelijk tot in de late avonduurtjes. En hoewel er in de uitzending maar een klein fragment van te zien was, zou er nog een hoop gebeurd zijn toen de camera’s niet meer draaiden.

Zo meldde showbizzkanaal Juicechannel dat Raven midden in de nacht wakker werd van ‘vreemde geluiden’ vanuit de badkamer. Volgens het kanaal hebben Katja en Douwe het bed gedeeld, iets wat Raven zelf zou hebben verteld in de omgeving.

‘Douwe Bob zwaar agressief’

Raven zou eerder zijn gaan slapen omdat Douwe zich enorm misdragen zou hebben. ,,Bronnen melden ons dat Douwe Bob zich in de avond zwaar agressief heeft gedragen tegenover de crew leden en hele rotte opmerkingen heeft gemaakt tegen Raven”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Hierdoor wilde Raven eigenlijk niet meer verder filmen.”

De zanger zou zich hebben misdragen nadat hij veel alcohol had gedronken. ,,Douwe en Katja waren ontzettend dronken. Opvallend is ook dat Raven Douwe niet volgt op Instagram maar Katja wel.”

Tags

BOERDERIJ VAN DORSTDOUWE BOBGERUCHTGERUCHTENKATJA SCHUURMANRAVEN VAN DORST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck