Douwe Bob doet boekje open over vaderschap: ‘Ik heb het mezelf erg moeilijk gemaakt’

Douwe Bob doet boekje open over vaderschap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Drie kinderen bij drie verschillende vrouwen: het overkwam Douwe Bob. Hoewel het vaderschap een enorme uitdaging is, doet hij zijn best om een goede vader te zijn. ,,Ik heb het mezelf erg moeilijk gemaakt”, geeft de zanger toe aan Party.

Douwe Bob vindt het een uitdaging om een vader van drie te zijn. Dat de kinderen allemaal een andere moeder hebben, maakt het er niet makkelijker op. In mei 2022 werd zoontje Elias geboren, dochter Bobby Lou kwam in december 2021 ter wereld, en ook dochter Ziggy zag die maand het levenslicht.

Belangrijk

Volgens de zanger zijn alle drie de kinderen even belangrijk voor hem, maar zijn de situaties verschillend. Douwe woont momenteel samen met zijn verloofde Anouk, de moeder van zijn zoontje Elias. Hij is dolgelukkig met haar, maar doet zijn andere kinderen hierdoor te kort. ,,Het liefst zou ik met z’n allen samenwonen in een boerderij in Griekenland. Maar dat kan niet”, aldus de zanger.

Trauma

Het vaderschap heeft Douwe Bob in positieve zin veranderd. ,,Ik wil niet dat mijn zoon opgroeit zoals ik vroeger. Mijn vader was een zware alcoholist”, vertelde hij eerder aan Men’s Health. De gevolgen van zijn vaders verslavingen noemt hij ’trauma’s die hij voor de rest van zijn leven meedraagt’. De zanger zocht eerder ook zijn uitvlucht in alcohol. ,,In alcohol kon ik vluchten, niet meer voelen.” Na de geboorte van zijn zoon Elias ervaarde hij een spiritueel moment. ,,Ik keek naar hem en dacht: ik ga het toch net even anders doen.”

Tags

DOUWE BOBKINDERENVADERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck