‘Douwe Bob en Katja Schuurman deelden het bed in Boerderij van Dorst’

Douwe Bob en Katja delen bed in boerderij
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een pikant gerucht rond over Douwe Bob en Katja Schuurman. De twee waren te gast bij Boerderij van Dorst en oplettende kijkers zagen al wat flirterige opmerkingen heen en weer gaan. En het zou niet alleen bij flirten zijn gebleven…

Hoewel Raven van Dorst de gasten hard laat werken, worden er in de avonduren ook alcoholische drankjes genuttigd. En daardoor zou het iets té gezellig zijn geworden.

‘Is er iets tussen jullie?’

Tijdens het diner viel het op dat Katja een knipoog gaf aan Douwe. ,,Ben je nou met hem aan het flirten?”, vroeg Raven. ,,Is er iets tussen jullie?” Katja schudde haar hoofd. ,,Vooralsnog niet”, antwoordde ze. ,,Het wordt echt heel rommelig dus laten we dat maar niet doen.”

Geluiden vanuit de badkamer

Maar toen de camera’s uit waren zouden Katja en Douwe het erg gezellig hebben gehad. ,,De twee hadden allebei veel drankjes op”, meldt showbizzkanaal Juicechannel op Instagram.

Midden in de nacht zou Raven wakker zijn geworden van vreemde geluiden. ,,Raven ging eerder naar bed toe, maar werd op een gegeven moment wakker omdat er spannende geluiden te horen waren vanuit de badkamer”, aldus het kanaal. Raven zou het verhaal zelf aan mensen in de omgeving hebben verteld.

Hoewel Katja inmiddels smoorverliefd is op de 29-jarige Niek Schrijvershof, was ze tijdens de opnames van Boerderij van Dorst nog vrijgezel.

Tags

DOUWE BOBGERUCHTKATJA SCHUURMANPIKANTRAVEN VAN DORST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie