Douwe Bob gaat trouwen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Douwe Bob stapt in het huwelijksbootje. Dit laat zijn management aan Shownieuws weten. Met niemand minder dan Anouk, de moeder van één van zijn drie kinderen.

Tijdens zijn dertigste verjaardag heeft Douwe zijn Anouk ten huwelijk gevraagd. ,,Alsjeblieft?” vroeg hij er snel achteraan. Haar antwoord was een volmondige ‘ja!’ Ook al zijn er nog geen officiële beelden vrij gekomen van het aanzoek, het moment is wel vastgelegd voor Douwe zijn docureeks over zijn leven.

Leven beteren

„Douwe heeft vele hoogte- en dieptepunten gekend in de afgelopen 10 jaar en staat nu voor een heel belangrijk jaar in zijn carrière maar ook in zijn persoonlijke leven”, laat zijn management weten aan Shownieuws. ,,Naast het feit dat hij gaat trouwen, wil hij zijn leven proberen te beteren en er alles aan doen om een perfect rolmodel te zijn voor zijn drie kinderen. Muzikaal gaat het een spannend jaar worden omdat Douwe nieuw materiaal uitbrengt in het najaar van 2023, met dit materiaal wil hij ook doorbreken in het buitenland.” Wanneer de documentaire uitkomt is nog niet bekend.

Douwe Bob en zijn verloofde Anouk hebben samen een zoontje genaamd Elias Lieven. December vorig jaar werd hij ook vader van twee andere kinderen.

Bron: Reality FBI

Tags

DOUWE BOBTROUWENVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck